Om bäcklunda

Bäcklunda är ett kökskoncept som erbjuder kunden ett enkelt sätt att köpa kök. Bäcklunda grundades 2015 och säljs i utvalda ELON-butiker. Köken produceras i Danmark och är ett prisvärt och tryggt alternativ.

Tack vare att köken säljs i ELON-butiker kan vi erbjuda ett helhetskoncept med kök, vitvaror, leverans och montering. Köken lagerförs på vårt centrallager i Örebro. Givetvis kan du även bygga din praktiska tvättstuga med Bäcklunda.

 

Snabba leveranser

Vi strävar efter att leverera ditt nya kök så snabbt som möjligt eller när du önskar. Bäcklundas sortiment finns på vårt centrallager. Du väljer själv om du vill ha ditt kök transporterat hem till dig eller till någon av våra butiker.

 

Personlig service

Bäcklunda finns att köpa i ELON-butiker runt om i hela Sverige. Detta gör att du får personlig kontakt med din säljare. På vår hemsida backlunda.se finns hjälpmedel som visar hur du går till väga när du designar köket, sedan hjälper vi dig att färdigställa din dröm.   

 

Komplett kök

ELON har stor kunskap om både vitvaror och kök vilket gör att vi tillsammans med dig skapar en helhetslösning som passar dina behov och önskemål. Vår kunskap gör att du kan engagera dig i de delar som du tycker är roliga – så
sköter våra säljare resten.

 

Ett prisvärt alternativ

Bäcklunda levereras i platta paket. Du väljer om du vill montera ihop stommarna själv eller om du vill att vi ska göra det åt dig. Genom att göra en del av arbetet själv finns det pengar att spara. Dessutom följer det alltid med tydliga instruktioner som visar hur skåpen ska monteras. 

 

Nordisk kvalitet

Köket Bäcklunda är väldesignat med moderna lösningar. Den höga kvaliteten tillsammans med den stilrena, nordiska designen syns i varje detalj och ger dig ett kök som du kan vara stolt över. 

 

Ett tryggt val

Alla butiker som säljer Bäcklunda måste bli certifierade innan de kan börja sälja våra kök. I certifieringen ingår en gedigen utbildning vilket innebär att alla butiker även kan erbjuda leverans och montering. Detta medför att du får professionell hjälp när du ritar, beställer och bygger ett kök från Bäcklunda.